2015 - Nyheder - News

All photos belong to Stutteri Damgaard

2015

 

 

 

 

December:

Vi vil gerne takke for året der er gået og ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julemanden kom tidligt hos os i år. I slutningen af november ankom Hoekhorst Pandora med Owen fra Holland. Pandora er avlet af Michel Hoeke fra Hoekhorst stutteriet, og vi er meget taknemmelige over at have fået lov til at købe Pandora. Pandora bærer exceptionelle blodlinjer. Hun er efter hingsten Idyllic Senator som er efter Idyllic Entrepreneur. Senators morfar er en af mine yndlingshingste Roseisle Pandy Tudyr - igennem ham bærer hun en af de værdifulde blodlinjer der forsvandt, da vi mistede vores hoppe Little Wonder alt for tidligt. Pandoras mor er Idyllic Persona som er efter Heniarth Quip hvis far er Dukeshill Magnum. Pandoras mormor er den fantastisk smukke hoppe Idyllic Privalova som er efter Pendock Legend. Vi er meget spændte på hvad fremtiden bringer for denne lille dame..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober:

Nu hvor efteråret for alvor er ved at sætte ind, er alle ponyerne igen på stald. Selvom det selvfølgelig giver lidt mere arbejde til de to-benede, er det dejligt, når alle er hjemme på stald igen. Vi tog i slutningen af september, en svær beslutning og satte Islyn Blodyn til salg igen. Hun blev solgt meget hurtigt og er rejst til sit nye hjem i Sverige. Vi ønsker hendes nye ejere alt muligt held og lykke med Blodyn og det kommende føl.

 

September:

Så er alle 3 hopper, som vi har bedækket i år, scannet for 2. gang og alle tre er stadig i fol. 2016 bliver spændende med 3 små føl i vente efter, synes vi selv, 3 rigtig fine hingste. Islyn Blodyn er bedækket med Thistledown Ice Man, en ung lovende hingst efter Thistledown Snowstorm som er efter Blackhill Picalo og en hoppe efter Waxwing Halycon. Blodyn foler først af hopperne i starten af marts måned. Herefter følger de to andre hopper. De er bedækket på samme tid og foler i starten af juni måned. Bech's Magic Breeze er bedækket med den smukke Linsfort Barney, mens Harvest Unique er bedækket med vores egen Mälby Misteltoe. Selvom vejret stadig er dejligt og lunt, varer det ikke længe før alle ponyer skal på stald igen. Jeg elsker når de alle er samlet i stalden igen, og at man hver aften, når man siger godnat til dem, kan høre deres høgumlen. Alle årstider har deres gode sider i et liv med ponyer.

 

Juli:

Efter ca. et halvt års venten ankom Islyn Blody (Islyn Hafoc/Islyn Modlan/Bengad Hercules) hun er scannet i fol med Thistledown Ice Man inden hun forlod Islyn stutteriet i Wales - vi glæder os til at se resultatet til næste år forår. Hvis alt går efter planen(og det gør det jo sjældent, når man har med heste at gøre), vil vi få tre føl til næste år. To welsh sec. A føl, et efter Mälby Misteltoe og et efter Thistledown Iceman og et connemaraføl efter Linsfort Barney. Vi krydser fingre ;o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

April:

Vi har sagt velkommen til endnu en pony i stalden. Vi synes nu ellers ikke lige, at vi stod og manglede ponyer, men da muligheden for at købe Harvest Unique, en 6 årig welsh mountain hoppe efter Brierdene Napoleon og Tanlan Unigryw, bød sig, måtte vi slå til. En hoppe efter Napleon har længe været et ønske, men da vi kun har fået hingsteføl, og lige pt. ingen hopper har at ifole, kunne det have lange udsigter. Jeg har altid været vild med Stutteri Harvests gamle hoppe Tanlan Unigryw, og da jeg før har haft en Harvest pony, som jeg var meget glad for, er købet af Unique en stor glæde. Vi regner med at hun skal bedækkes med Mälby Misteltoe i år. Tusind tak til Irene - vi er meget glade for, at du havde tillid til, at vi måtte købe din guldklump.

Very happy to announce the purchase of a Napoleon daughter - Harvest Unique by Tanlan Unigryw - have wanted a daughter from Napoleon for quite some time - so pleased by this. Photos of Unique by Zanne Jedig & Irene Grøndahl

 

 

 

 

Februar:

Vi havde en rigtig dejlig dag til Mountain & Moorland show i går - selvom det er ved at være 7 år siden Magic Breeze(Innellan Kestrel/Skousboe Hero) har været udstillet gjorde hun som altid sit allerbedste. Det resulterede i en 2. plads i et stort hold af meget fine hopper med de flotte karakterer: 9-8-9-9-10=45 point samt Reserve Best i racen til vinderen af klassen. Tusind tak til verdens bedste søster for at vise hende, til Ebba Nørgaard for alle de fantastisk flotte billeder og ikke mindst til Breezes ejer Reci Tine Højrup-Bech for at have gjort det muligt at have Breeze her hos os.

 

Had a great day at The Mountain & Moorland Show yesterday with the connemara mare Magic Breeze who returned to the showring after almost 7 years. As usual she did her very best being second in a very large and strong class. She received the grades 9-8-9-9 and an amazing 10 for her trot - So very happy and pleased with her

All photo copyright: Ebba Nørgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Januar:

Velkommen til et nyt og forhåbentligt spændende år. Året startede med at Damgaard's Little Warrior rejste til sit nye hjem. Vi ønsker hans nye ejer al mulig held og lykke med ham - vi kommer til at savne ham her hos os. Året der kommer bliver fyldt med spændende oplevelser det er bl.a. planen at Islyn Calon Aur skal til lidt forskellige show, og ikke mindst glæder vi os til at byde Islyn Blodyn velkommen i det tidlige forår. Årets første show bliver dog uden welshponyer, vi har valgt at tilmelde connemarahoppen Bech's Magic Breeze til M&M show

 

 

 

Nyheder / News

2015