2016 - Nyheder - News

Nyheder/News 2016

 

All photos belong to Stutteri Damgaard

Januar 2016:

Så er et nyt år startet og det er jo altid spændende hvad sådan et nyt år bringer. Vi ser spændt frem mod sommeren og ankomsten af, forhåbentligt, to små føl her på stutteriet. Et welsh mountain føl efter Harvest Unique(Brierdene Napoleon/Tanlan Unigryw) og Mälby Misteltoe(Colne Taboo/Heniarth Mr. Milligan) samt et connemaraføl efter Bech's Magic Breeze(Inellan Kestrel/Skousboe Hero) og Linsfort Barney. Vi er spændte, men også lidt nervøse efter den forfærdelige oplevelse vi havde, sidst vi ventede et føl. I sådanne situationer, må man tænke, at i forhold til hvor mange føl der kommer til verden hvert år, er det gudskelov sjældent, at tingene udvikler sig, som det gjorde i Little Wirginias tilfælde.

 

Vi har efterhånden en del ponyer vi kunne showe, men hverken helbredet eller tiden har været med os i 2015. Vi håber dog, at vi får mulighed for at tage vores ungdyr lidt ud på showbanerne. Af samme årsager, har vi besluttet, at ingen af vores hingste, Brierdene Napoleon eller Mälby Misteltoe, modtager fremmede hopper i 2016.

 

Da jeg ikke lige har været så flittig med at få taget billeder og vejret heller ikke har været det mest spændende, bliver det et sommerbillede, der vil blive det første her på hjemmesiden i 2016. Et gammelt et af slagsen, af en af de første welsh mountainponyer her hos os - Ræveskiftets Honey Dew/Emma 1993-2008 - efter Baledon Cracker Jack/Ræveskiftets Honey Suckle/Coed Coch Helgi