little angels

Til alle vores engle - tusind tak fordi vi fik lov til at have jer i vores liv - nogle i ganske kort tid, andre i mange, mange år - I var alle højt elsket og I er alle dybt savnet.

To all our angels - We are grateful that we were allowed to have you in our lifes - some of you only for a very short time others for many, many years - You were all highly loved and you are all deeply missed.

Forever in our hearts -Skousboe Hero 1993-2012

 

Goodbye my beautiful boy - run free

Damgaard's Little Wonder

2004-2014

The most beautiful star in the sky

Skovfogedgårdens Menuet

1985-2014

Sleep tight old girl

Damgaard's Little Wirginia

2007-2014

A real fighter

Fjordlimt's Mr. Capone/Grimling

2002-2013

So very special

Regnbuebroen

På denne side af paradis findes der et sted mere smukt, mere fredfuldt og lykkeligere end nogen anden plads på jorden. Her findes en bro som forener himmel og jord.

 

Den kaldes regnbuebroen, takket være dens mange farver.

 

Ved regnbuebroen findes et land af grønne enge, bakker og dale med frodigt grønt græs. Der er masser af mad og vand og solskin, som sørger for at vore venner har det godt.

 

Når et elsket dyr dør, kommer det til denne plads.

 

Alle de dyr som engang var syge og gamle får deres styrke tilbage og blir' som unge igen. De som var skadede og lemlæstede blir' gjort hele og stærke igen, præcis som vi husker dem.

 

De leger med hinanden hele dagen og dyrene er glade og tilfredse - på nær en enkelt ting som mangler; de er ikke sammen med den specielle person, som elskede dem på jorden.

 

Men den dag kommer, da et af dem med ét stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, dens øjne stråler om kap med solen og kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder den at løbe bort fra gruppen - den næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt dens ben kan bære den.

 

Ser du, den har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i glædeligt gensyn.

 

De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner dit elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse, dit dyrs trofaste øjne.

 

Alt for længe var det borte fra dit liv; men aldrig et øjeblik fra dit hjerte.

 

Derpå krydser I regnbuebroen sammen for aldrig mere at skilles ad.

Copyright © All Rights Reserved