Hunde & katte - Dogs & Cats

Nellie og Glowy Best Friends

Nellie som rigtigt hedder Jack Stars Perfect Frida kommer fra Kennel Jack Stars i Spjald. Hun havde fra starten en særdelse tung arv at løfte da hun var afløser for vores lille elskede Emma som døde 14 år gammel i 2014. Selvom Nellie er lille, har hun vist sig at have en kæmpe personlighed. Super kærlig, fræk, og altid med på den værste - vi elsker Nellie.

Udover vores ponyer består vores lille familie også af vores hunde og katte. Lige nu består vores familie på hundesiden af de to jack russell terrier Nellie og Bertram samt bullmastiffen Glowy. Vi har endnu ikke kastet os ud i opdræt af hunde, men vi interesserer os også for avl af disse og har derfor valgt at få vores hunde fra seriøse opdræt.

 

Glowy hvis kennelnavn lyder Librrani's Go with a Glow kommer fra den særdeles velrenommerede kennel Librrani. De har i flere år været de mest vindende danske opdrættere i både ind- og udland. Vi er dem evigt taknemmelige for, at vi har fået lov at have Glowy her hos os. Glowy er på alle måder en rigtig bullmastiff - stor og en rigtig krammebamse.

 

 

Sidst men ikke mindst er der Bertram. Alle der har mødt ham ved hvad han står for - en rigtig JRT - total frygtløs og altid ved din side. Han er efterhånden en ældre herre, men det er ikke noget han lader sig mærke med. Bertram var helt vild kær som hvalp - derfor har jeg valgt et par billeder derfra.

 

I nytåret 2014 mistede vi vores hvide mis. Derfor har vi desværre kun 2 katte tilbage på gården. Vi fik dem begge på næsten samme tid, da Bobber, som først ankom til gården, savnede en lille ven. De er vokset op sammen, men er som nat og dag. Loulou er lille og vimmer og elsker at være ude på opdagelse, mens Bobber er stor og (lidt) tyk, og har det bedst hvis dagene går med at ligge i yndlingsstolen og sove, og kun lige vågne op for at spise. Bobber er desuden, uden konkurrence, mit kæreste eje.

All photos belong to Stutteri Damgaard