Nyheder:

2015

Januar:

Velkommen til et nyt og forhåbentligt spændende år. Året startede med at Damgaard's Little Warrior rejste til sit nye hjem. Vi ønsker hans nye ejer al mulig held og lykke med ham - vi kommer til at savne ham her hos os. Året der kommer bliver fyldt med spændende oplevelser det er bl.a. planen at Islyn Calon Aur skal til lidt forskellige show, og ikke mindst glæder vi os til at byde Islyn Blodyn velkommen i det tidlige forår. Årets første show bliver dog uden welshponyer, vi har valgt at tilmelde connemarahoppen Bech's Magic Breeze til M&M show

 

 

 

2014

December:

Dette må blive årets sidste opdatering. Vi glæder os til at sige farvel til 2014 og velkommen til 2015. 2014 har været et modsætningsfyldt år for os. Der har været mange glæder, men først og fremmest, har det været et år præget af alt for mange triste oplevelser, hvor svære beslutninger og hjerteskærende afskeder er blevet taget. I marts måned måtte vi tage afsked med lille Duddi vores Jack Russell Terrier, som i 14 år har været en kæmpe personlighed i vores lille familie. I maj mistede vi den ene af vores welsh mountain avlshopper, Little Wirgina, da hun døde i forbindelse med folingen hvor føllet desværre var dødt. I november måtte vi sige farvel til elskede gamle Menuet, dette farvel var også hårdt og trist, men Menuet var efterhånden blevet 30 år gammel, og hendes liv havde været godt og trygt. Hun var stadig frisk og glad, men de gamle ben var begyndt at give problemer. Derfor var den rigtige beslutning at sige farvel til en smuk, stolt pony. En stor tak til Benedicte Kruse fra det tidligere Stutteri Skousboe fordi du lod os få muligheden for at have Menuet i mange gode år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skovfogedgårdens Menuet 1984-2014

 

Her hos os har de triste oplevelser det med at komme i stimer, og kun 14 dage senere mistede vi Little Wonder. Hun var halvsøster til Little Wirginia og efter den eftertragtede Roseisle Pandy Tudyr. Et uerstatteligt tab for os, både på det personlige plan, da hun var den blideste og smukkeste pony man kan tænke sig, men også for os som stutteri. Oplevelser som disse er desværre en del af det at være dyreejer, men det gør det ikke mindre svært og ubegribeligt hårdt når det sker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Damgaard's Little Wonder by Roseisle Pandy Tudyr 2004-2014

 

Heldigvis har der også været de gode oplevelser, som får en til at komme videre, når der er kommet lidt afstand til de triste. Vi har i år været så heldige at få lov at købe to ponyer hos Islyn Stud i Wales. Det har i mange år stået øverst på ønskelisten at få en pony fra netop dette stutteri. Hoppeføllet Islyn Calon Aur efter Twrog Brenin Aur by Islyn Hafoc x Islyn Adora by Lacy Buzbee blev indkøbt i maj måned, og det var en lang ventetid til hun endelig stod i sin boks her hos os i november måned. Hun har været værd at vente på, og vi glæder os hver dag over hende. I november måned hentede vi Bech's Magic Breeze, en smuk 9 års connemarahoppe. Det er meningen hun skal være her hos os, og forhåbentligt levere et fint føl i 2016. Julemanden må findes, for i starten af december opfyldte han mit julegaveønske, den smukke skimlede 3 års hoppe, Islyn Blodyn efter Islyn Hafoc/Islyn Modlan/Bengad Hercules. Det er planen, hvis alt går som det skal, at hun skal blive i Wales til hun er bedækket i foråret 2015. Vi er meget taknemmelige for at have fået lov til at få disse to smukke ponyer til vores lille stutteri/We are very grateful that we got the opportunity to purchase these two beautiful ponies - purchasing a pony from the Islyn Stud has been a wish for me for many years and I am so grateful that we finally were able to have not only one but two fillies from the amazing stud - Thank you som very much to the Islyn Stud -www.islyn.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Islyn Blodyn by Islyn Hafoc/Islyn Modlan/Bengad Hercules

 

Året bød også på en tur til World Equestrian Games i Caen i Frankrig, hvor vi så springning i verdensklasse. En kæmpe stor oplevelse, som også bød på et besøg hos Ingrid Delaitre på Del' Aurore stutteriet. Et stutteri med de mest fantastiske og smukke sec. B ponyer. - Thank you for your great hospitality, Ingrid -http://www.harasdelaurore.fr/

Til slut vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår, ved at "sende" et julekort med vores sec. A hingst Mälby Misteltoe efter Colne Taboo/Heniarth Mr. Milligan

 

 

 

 

 

 

 

August: På en dag som i dag ,hvor det virker som om sommeren er ved at være slut, var det oplagt at være lidt indendørs og opdatere hjemmesiden. Meget er sket siden sidste opdatering, og som vanligt er det både triste og glædelige begivenheder. I marts måned måtte vi sige farvel til vores elskede lille Duddi. Duddi var vores første Jack russell terrier, og sikke en introduktion til racen vi fik igennem hende :o) En kæmpe personlighed i en lille krop, en ting er sikkert, man kedede sig aldrig i Duddis selskab. Duddi og Beastie, som begge var hvalpe da vi købte ejendommen for 14 år siden, og som var uadskillelige, er nu begravet sammen i det smukkeste af vores rosenbede. De vil for altid være sammen. De vil altid have en kæmpe plads i vores hjerter og vil aldrig blive glemt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Run free little girl - Emma 2000-2014

 

I maj måned var vi så heldige at få lov at købe en pragtfuld lille ny Jack russeltæve; Jackstars Perfect Frida aka Nellie hos Kennel Jackstars. Nellie er det perfekte nye familiemedlem, og vi glædes over at have fået endnu en fantastisk lille hund til vores lille flok. Glowy er ude af sig selv af begejstring over at have fået en ny lille veninde, og selv Bertram, som jo ellers altid glimrer ved at være en surmule, synes at Nellie er helt sød.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ulykke kommer sjældent alene. Det der skulle have været en glædelig begivenhed, viste sig at skulle blive vores værste oplevelse og en hver avlers mareridt. Det længe ventede, og allerførste afkom efter vores unge hingst Mälby Misteltoe og Damgaard's Little Wirginia ,skulle ankomme i slutningen af maj måned. Desværre folede Wirginia 3 uger før tid et dødfødt føl, der sad fast i hendes bækken. Dyrlægen kæmpede i flere timer med at få føllet ud, og selvom vi alle, ikke mindst Wirginia kæmpede alt hvad vi kunne i et døgn, lykkedes det os aldrig at få Wirginia op at stå igen. På smuk søndag morgen i maj måtte vi tage den tunge, triste beslutning og lade Wirginia få fred. Med Wirginia forsvandt en utrolig personlighed - på alle måder helt sin egen. Det var ikke bare hårdt at miste en elsket hest, men med hende forsvandt også års avlsarbejde som ikke kan erstattes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damgaard's Little Wirginia 2007-20014

 

I vores jagt efter en ny hoppe til vores lille stutteri, har vi set på mange smukke og fine welsh mountain hopper. Det er altid svært at finde det helt rigtige, men det håber vi nu er lykkedes for os. Først og fremmest skal der lyde en kæmpe tak til Islyn stutteriet i Wales, fordi de gav os muligheden for at købe det smukke hoppeføl Islyn Calon Aur. I hende håber vi, at vi har fundet vores fremtidige show- og avlshoppe. Islyn Calon Aur er ud af en særdeles succesrig moderlinje. Hendes mor Islyn Adora er efter Lacy Buzbee som ikke behøver en nærmere præsentation. Adora har allerede haft stor succes på showbanerne, og er i sandhed en fantastisk hoppe. Calon Aurs far; Twrog Brenin Aur er en ung og meget spændende hingst, efter den afdøde, men fantastiske Islyn Hafoc. Med købet af Calon Aur fik vi også en oplevelse som vi aldrig havde drømt skulle være mulig. Calon Aur skulle deltage i årets Royal Welsh, og det gik over al vores forventning - først vandt hun klassen for hoppeføl, og sidst, men ikke mindst blev hun Royal Welsh Foal Champion 2014!! Nu glæder vi os bare helt ubeskriveligt til hun bliver vænnet fra og forhåbentligt ankommer til Danmark til oktober.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Islyn Calon Aur by Twrog Brenin Aur / Islyn Adora/Lacy Buzbee. Vinder af klassen for hoppeføl og Champion føl Royal Welsh 2014

 

Til oktober får vi endnu en fin dame i stalden. Vi har fået mulighed for at låne connemarahoppen Bech's Magic Breeze. Selvom vi egentlig havde besluttet, at vi ikke skulle avle flere connemaraponyer, kunne vi ikke lade denne chance gå fra os. Ikke bare er Breeze en meget smuk og typisk connemarahoppe af den type, som vi godt kan lide. Så har hun en afstamning der for os er meget interessant. Breeze er kåret: 1. Klasse, fløj, hun har været kåringens bedste pony og Res. BIS. Hun er efter Innellan Kestrel/Dambækgårds Magic Mareesa/Skousboe Hero. Det er aldrig lykkedes os at få en hoppe efter H, men da Breeze som sagt har H som morfar, er det igennem dette vi nu får mulighed for at få et afkom(vi satser på et hoppeføl) med H i afstamningen. Tusind, Tusind tak til Reci Bech for denne unikke mulighed. Vi skal gøre vores yderste for at give Breeze en god tid her hos os.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bech's Magic Breeze efter Innellan Kestrel/Dambækgårds Magic Mareesa/Skousboe Hero

 

I juli måned er Damgaard's Little Whistleblower rejst til sit nye hjem. Han er skal være hygge- og kørepony hos sin nye ejer. Vi ønsker hans nye ejer alt mulig held med ham.

Januar: Efter at have haft en del bøvl og besvær med hjemmesiden, ser det nu ud til den har besluttet sig for at samarbejde. Der er sket en del på ponyfronten bl.a. er vores nye connemaraføl, Sternberg's Fina Lina (Lehid Canal Prince/Boden Park Finnard som efterhånden er blevet en plag, endelig kommet til Danmark. Det er jo altid spændende bat få en pony hjem som man kun har set på billeder, og vi er spændte på at se hende vokse og udvikle sig.

Hvis vi gør status ved årets afslutning må vi indrømme, at vi igen er umådeligt stolte over Napoleon. Han har igen vist, at han er i stand til at nedarve sine gode gener til sit afkom. For i forhold til Napoleon, og specielt hans afkom, må man sige, at 2013 var et særdeles succesfuldt år. Specielt har den unge hingst Harvest Royal U2, som nu er eksporteret til Norge, gjort sig særdeles positivt bemærket. Af hans mange flotte 2013 resultater kan bl.a. nævnes Reserve Best in Show på Bjärsjölagård og efter sin afrejse til Norge; Unghest Champion og Best in Show Isfjorden 2013. Stort tillykke til både opdrætter Zanne Jedig og ejer Siv Nyland i Norge.

 

 

 

 

 

 

 

Foto copyright: Zanne Jedig

 

I Holland findes endnu et smukt afkom efter Napoleon; Wrentnall Gold. Wrentnall Gold har i 2013 vundet Sire ratings for welsh sec. A i Holland. Wrentnall Gold ejes af Steffen Procee Frisia Stud/Holland. Wrentnall Gold har trods sin alder allerede avlet flere meget lovende afkom, alle meget smukke og udtryksfulde og championføllet Frisia's Chestnut Gold stiller til kåring i Holland i februar 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wrentnall Gold by Brierdene Napoleon

 

2013

Juni:

Det er efterhånden så længe siden at hjemmesiden er blevet opdateret, at hvis alle nyheder skal med vil det blive til en hel roman. Det sidste år har bragt både sorger og glæder til os. Den største sorg har været, at vi i november sidste år måtte sige farvel til en højt, højt elsket og uerstattelig pony. Skousboe Hero eller H'mand som vi altid har kaldt ham, blev desværre meget hurtigt og uhelbredeligt syg. Jeg har haft H siden jeg købte ham 10 måneder gammel i 1993, på det daværende Stutteri Skousboe. En ikke så stor,og måske heller ikke, på det tidspunkt, særlig pæn plag, men da han havde super gode blodlinjer og et fantastisk godt temperament faldt valget på ham. Det var aldrig meningen, at han skulle være avlshingst, men blev udelukkende købt som et supplement til de varmblodsrideheste som min søster og jeg havde på det tidspunkt. At man skal stole på sin første fornemmelse blev H et eksempel på. Vi valgte ikke at kastrere ham, til trods for, at han til plagskue på Dorthealyst som 3-års, fik udelukkende 6-taller og en lidet flatterende udtalelse. Som 4 års blev han så kåret på fløjen, kåringens bedste pony, og dagen efter kåret som BIS og fik den Svenske Connemaraforenings præmie - vi var så stolte af vores lille pony. Vi har haft mange dejlige og mindeværdige øjeblikke med H. Han var "the king of the castle" her hos os, og der går ikke en dag hvor vi ikke savner, at han står og kigger ud af sit staldvindue. Vi vil aldrig glemme ham, han var en fantastisk hingst, og vi vil for altid gemme mindet om ham i vores hjerter <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skousboe Hero 1993 - 2012

En ulykke kommer sjældent alene, og allerede en uge efter måtte vi sige farvel til vores lille stutterimaskot; Grimling. Grimling aka Fjordglimt's Mr. Capone, som faktisk ikke var en grimling, men en welsh mountain af meget fin afstamning og helbror til en af Danmarks mest vindende welshmountainhingste; Fjordglimt's Mr. Carnival. R.I.P. lille ven - vi vil heller aldrig glemme dig

Vores elskede gamle Menuet er fyldt 28 år i april måned i år. Selvom hun nu er gammel, er hun frisk, og kan stadig hundse rundt med welsh-pigerne på folden. Vi ved jo, at intet varer forevigt og har vi i flere år ledt efter en ny connemarahoppe. Dette er netop lykkedes for os. Alexandra og Peter Kräemer fra Sternbergs Connnemara i Tyskland har gjort det muligt for os, at Sternbergs Fina Lina fremover skal bo hos os. Det er en drøm der går i opfyldelse i det hun indholder to af de hingste, som er vores absolut favorit connemarahingste. Fina Lina er efter Lehid Canal Prince hvis morfar er Mervyn Kingsmill, og Silvergrove Fiona som er efter Bodenpark Finnard og med Hazy Dawn som farfar. Tusind tak til Alexandra og Peter fordi I gjorde det muligt at få Fina Lina til Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

 

2012:

Juni:

Tutti(Little Wirginia), synes åbenbart ikke vi skal føle, at vi har noget at skulle have sagt i forhold til hvornår hun har tænkt sig at fole. Sidste år gik hun langt over tid, og i år besluttede hun sig for at fole 12 dage før tid. Heldigvis har hun vist sig at være en helt fantastisk mor, og har klaret alt super flot begge gange. Årets føl på Stutteri Damgaard blev igen et super fint hingsteføl efter Brierdene Napoleon og Damgaard's Little Wirginia(Heniarth Yarra Glen/Sunnyhill Litlle Wendy). Vi har døbt ham Damgaard's Little Whistleblower fordi han "snakker" meget. Han er en rigtig lille charmetrold, selv gamle H'mand, som ellers ikke er nem at indynde sig hos, har måtte overgive sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Damgaard's Little Whistleblower 1 måned/ Skousboe Hero 19 år

 

April:

Hmmm, ja ingen undgår vel at skulle følge udviklingen og efter massivt pres fra flere sider er Stutteri Damgaard sørme kommet på Facebook, så nu kan I finde os der, måske sker opdateringerne også i et lidt hurtigere tempo i det forum ;o) Ponyerne trives alle og søde, elskede gamle Menuet kan den 22. april fejre sin 27 års fødselsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skovfogedgårdens Menuet (Øxenholm Godot/Killyreagh Kim S 308 CPS)

2012:

Februar

Så er det vist blevet tid til en lille opdatering. Her på stutteriet går tingene sin vante gang. Både de to- og firebenede var efterhånde ved at være trætte af frost og kulde, så der har været glæde de sidste par dage hvor termometret har sneget sig op på varmegrader. Vores lille nye familiemedlem Glowy er vokset sig rigtig stor nu. Hun bringer dagligt stor glæde, og er alt hvad vi havde drømt om; glad, en rigtig lille kælegris og så elsker hun at være med i stalden - hvor hun gerne hjælper til når der skal spredes spåner ud i boxene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvornår mon de kommer?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glowy, Bertram og Emma - Februar 2012

 

December 2011:

Julen er gaverne og glædens tid, og på 1. søndag i advent i år fik vi en fantastisk "gave". Elskede Polle tilhører nu helt officielt Stutteri Damgaard. Endnu en gang vil vi gerne takke Zanne fra Stutteri Harvest fordi hun valgte at sælge Napoleon til os, og vi dermed har fået muligheden for at beholde denne lille fantastiske hingst her hos os for altid. Han er hver dag kilde til stor glæde her på stutteriet. Vi elsker Polle :o) Vi vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!

 

 

 

 

 

 

 

Brierdene Napoleon sommer 2011 foto: Ebba Nørgaard

 

Oktober/november 2011:

 

Her på farmen går tingene sin vante gang. Alle ponyerne er nu på stald, og de nyder at komme ind om aftenen. Damgaard's Little Warrior udvikler sig meget tilfredsstillende og han har arvet sin fars eminente temperament - er helt utroligt tillidsfuld og nem at have med at gøre i alle henseender. Han er stadig til salg, men kun fordi vi har hingste nok her på stutteriet. Vi er stadig lidt i tænkeboxen omkring hvad det næste års tid skal bringe for Misteltoe. Efter min ulykke er tilridning af ungdyr eller ridning i det hele taget ikke længere en mulighed, så måske vil vi få ham tilkørt i stedet. Efter hans meget flotte kåring glæder vi os til at skulle bruge ham til næste år. Vores lille nye beboer Glowy vokser med lynets hast og er faktisk slet ikke så lille mere. Hun er alt hvad vi havde drømt om, sød, nem og utroligt kærlig og med en engels tålmodighed - hvilket er påkrævet når man vokser op med Emma & Bertram :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

"Hmmm, hvad mon de nu laver?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nyt legetøj - juubiiie"

 

September 2011: En af de ting man altid frygter allermest når man har dyr er; at der kommer en dag hvor man skal sige farvel til dem. Vi har desværre måtte sige farvel til vores elskede gamle Beastie. Beastie var blevet 11,5 år gammel, hvilket er en høj alder for en bullmastiff. Beastie har været en fantastisk hund, og vi vil altid elske og savne hende højt, og mindet om hende vil altid være i vores hjerter. Ofte når et liv rinder ud så starter et nyt. Vores ønske har længe været, at når Beastie ikke var her mere skulle vores næste hund også være en bullmastiff. Dette ønske har Imran og Mette fra Kennel Librrani opfyldt, da vi har været så heldige at de har givet os lov til at give Librrani's Go with a Glow et ny hjem her. Tusind tak til Imran og Mette fordi I valgte os. Se Glowys familie her: www.librrani.dk

Lad os præsentere: Librrani's Go with a Glow aka Glowy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

August 2011:

En dejlig weekend med kåring og show i Welshforeningen er netop overstået. Mälby Misteltoe deltog både i kåring og show, og vi er ovenud begejstrede for resultatet. Misteltoe blev for en måned siden sendt i træning hos Mie fra Stutteri Chopin, og der skal lyde en KÆMPE, KÆMPE tak til Mie for klargøring og fremvisning af Misteltoe - det var ikke gået uden dig! Mies store arbejde blev også belønnet med præmien for Kåringens bedst klargjorte pony - Tillykke. Misteltoe blev lørdag kåret i 1. klasse med en meget flot beskrivelse. Søndag deltog Misteltoe i show og resultatet blev: Sec. A Hingstechampion, Reserve Ungdyrschampion og Reserve Supreme Champion. Vinder af Ungdyrs- og Supreme Championatet blev en meget smuk og velgående Fakla Campion - Tillykke. Også et stort tillykke til Misteltoes opdrætter Stutteri Mälby ved Stockholm i Sverige, og tusind tak til Jeanette fra Stutteri Mälby fordi vi fik lov at købe Misteltoe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juli 2011:

Så er tilmeldingerne til årets kåring sendt af sted. Vi har været så heldige, at Mie fra Stutteri Chopin har sagt ja til at tage Mistletoe i træning. Det er vi utroligt glade for, og vi glæder os til at se Mie vise ham til kåringen. Stor tak til Mie

Juni 2011: Den 8. juni besluttede Little Wirginia sig endelig for at fole. Resultatet blev et smukt lille hingsteføl som er blevet døbt Little Warrior. Følle har allerede charmet sig ind i alles hjerter og vi er så tilfredse med resultatet at vi laver samme kombination igen i år. Ellers går tingene sin vante gang her på farmen, drengene er kommet over på deres sommerfold og nyder livet med masser af græs.

 

 

 

 

 

Damgaard's Little Warrior 1 dag gammel(Brierdene Napoleon/Damgaard's Little Wirginia/Heniarth Yarra Glen)

 

April 2011:

Tiden flyver afsted og det er længe siden sidste opdatering. Det ser endelig ud til det er blevet forår, der har været tidspunkter hvor jeg har været i tvivl om det nogensinde ville ske i år, men nu nyder alle her på farmen solen og den lyse tid - både to- og firbenede. Ponyerne er ved at havde smidt det meste af vinterpelsen, og alle ser ud til at være i fin form, selv søde elskede gamle Menuet som om ikke så mange dage kan fejre sin 26 års fødselsdag. Vi sender ofte taknemmelige tanker til Benedicte for at vi fik lov at have Menuet her hos os. Vi har fra flere andre stutterier fået billeder og glædelige beskeder om små Napoleonføl som er kommet til verden, og nu glæder vi os selvfølgelig til der skal komme et her hos os. Napoleons afkom har igen klaret sig rigtig flot til de første shows i år, det bliver spændende at følge dem til alle sommerens shows. Wonder er ligesom sidste år absolut ikke interesseret i Napoleon, og nægter konsekvent en hver tilnærmelse, så vi må vist en tur til dyrlægen igen. Håber og krydser alt for det lykkedes at få hende i fol i år, idet hun bærer exceptionelt gode blodlinier, så vidt jeg ved er hun det eneste afkom efter Roseisle Pandy Tudyr i Danmark. Misteltoe skal til at begynde på træning, og så er planen at han og Napoleon skal ud og vises lidt frem.

 

 

Januar 2011: Årets første føl efter en af vores hingste, Brierdene Napoleon, er allerede blevet født lørdag d. 22/1 - stort tillykke til stutteri Stenhedegaard.

 

.

December 2010: Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår

 

November 2010:

Selvom vejret ikke viste sig fra sin allerbedste side, lykkedes det for Marie og Lars at komme til Mountain & Moorland show med Misteltoe. Værste bekymring, udover vejret, var forbuddet mod vask idet Misteltoe er en rigtig lille gris, og det er ikke fedt når man samtidig er hvid. Showet gik rigtig godt, han opførte sig eksemplarisk, sød og nem som han plejer og hans bedømmelse var vi meget tilfredse med; udelukkende 8-taller og 40 point. Med til show var også et af Brierdene Napoleons afkom, opdrættet og ejet af Stutteri Harvest; Harvest Royal U2 - han havde stor succes idet han blev Reserve i følchampionatet - Stort tillykke til Zanne, Stutteri Harvest.

 

 

 

 

 

 

 

Mälby Misteltoe (Foto: Zanne Jedig)

 

Oktober 2010,

Det er et meget, meget højt ønske som er gået i opfyldelse idet, det er lykkedes os at indgå en aftale med Zanne fra Stutteri Harvest om at lease Napoleon for endnu en sæson i 2011. Planen fremover er, at Polle skal blive her hos os for altid - endnu en gang tusind tak til Zanne, som har gjort det muligt for os at få Napoleon her til stutteriet. Læs mere om ham her på siden eller på hans egen hjemmeside: Brierdene Napoleons hjemmeside

Juni/Juli 2010, Vi har haft fornøjelsen af at have Brierdene Napoleon her hos os noget af denne sommer. Det var meningen, at han skulle bedække både Damgaard's Little Wirginia og Damgaard's Little Wonder, men som tingene udviklede sig er det kun Wirginia som er blevet bedækket, og som er i fol. Vi glæder os meget til at se resultatet til næste år, og håber at føllet vil få sin fars fantastiske temperament. Vi vil i denne anledning gerne takke Zanne Jedig for, at det var muligt for os at benytte Napoleon - det er vi meget taknemmelige over. Vi elsker Polle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brierdene Napoleon sommer 2010(foto Zanne Jedig)